Terug naar Blogs
De top 3 IT Infrastructure & Cyber Security profielen van 2022 van Tergos

Tergos in 2022, hoe was ons jaar?

2022 is alweer voorbij. En wát een jaar is het geweest voor Tergos! Vol trots kijken we terug op wat geweest is en kijken we uit naar wat gaat komen. 

De top 3 IT Infrastructure & Cyber Security profielen van 2022

Bij Tergos richten wij ons uitsluitend op staffing & consulting op het gebied van IT Infrastructure & Cyber Security en Risk & Compliance. Onze consultants houden zich binnen deze markt bezig met één specialisme, één regio en één soort dienstverband. Ze nemen de tijd om de professionals en organisaties binnen hun niche goed te leren kennen en regelmatig met hen in contact te blijven, om zo altijd het snelst de beste match te kunnen maken. 

Welke professionals hebben wij in 2022 het meest mogen helpen aan de volgende stap in hun carrière? Dit was de top 3:

  • Cloud Engineer

  • System/Network Engineer

  • DevOps Engineer

Ben jij een Consultant, Analist, Engineer, Architect of een andere specialist op het gebied van IT Infrastructure, Cyber Security, Risk of Compliance? Tergos staat ook in 2023 klaar om samen met jou te bespreken hoe wij met ons netwerk kunnen bijdragen aan jouw toekomst.

Vibe Group en Tergos

Tergos is onderdeel van Vibe Group, een snelgroeiende internationale IT staffing & consulting organisatie met kantoren in Nederland, België en Duitsland. De organisatie bestaat sinds 2011.Tergos werd drie jaar later opgericht, als vierde en laatste van de huidige Vibe nichemerken. Eerst alleen gevestigd in Amsterdam. In 2014 kwam daar het kantoor in Antwerpen bij. 

Nieuwe brand identity

2022 was het jaar waarin Vibe Group als merk én groep duidelijker op de kaart werd gezet. Ook het merk Tergos werd – net als de andere Vibe nichemerken - in een beter passend, toekomstbestendig pak gestoken. De nieuwe branding maakt beter zichtbaar waar wij voor staan: 

  • Onze focus op de Tech-markt binnen staffing & consulting; ‘Connecting humanity and technology in the best possible way’.

  • De onderlinge samenhang tussen Vibe Group en de vier nichemerken Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt, en Tergos. 

  • Onze instelling om het onmogelijke mogelijk te maken, verschil te willen maken voor IT-professionals en organisaties, en dat nét even anders te doen dan onze concurrent.

Samen creëren we de toekomst

In 2022 matchten we 2081 keer een IT-professional aan een tijdelijke opdracht of vaste positie. Dat zijn 2081 IT carrières en toekomsten waar wij aan hebben mogen bijdragen! Dit zullen er de komende jaren alleen maar meer worden, daar zijn we van overtuigd.

Samen toekomstplannen maken?

Ben jij Infrastructure & Security professional?

Bekijk de actuele vacatures

Zoek je een Infrastructure & Security professional?

Bekijk hoe wij jouw organisatie helpen