IT Consulting

Als jij ambitieus bent, graag aan de slag gaat als IT Consultant en niet kunt wachten om je verder te ontwikkelen, is Tergos de juiste plek voor jou. Wordt onderdeel van onze kenniscommunity en doe ervaring op bij aansprekende bedrijven. Grow. Join. Explore. Experience.

Banner Default Image

Consulting bij Tergos in vier stappen

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

Grow

Jouw ontwikkeling heb je helemaal zelf in de hand bij Tergos. Samen met jouw People Development Manager bepaal je hoe snel en in welke richting jij wilt groeien. Er is keuze uit meer dan 10.000 opleidingen, workshops en events, dus er zit altijd iets voor je bij. Zo groei jij op de beste manier naar jouw volgende carrièrestap toe. Wij helpen je om uit te vinden wat het beste past bij jouw skills en ambities en ondersteunen je waar nodig. Als Consultant bij Tergos kies je niet voor een baan, maar voor een carrière.

Join

Als Tergos IT Consultant sta je er nooit alleen voor. Je wordt onderdeel van een hecht team en van de bredere IT Infrastructure & Cyber Security community. Zo heb je altijd ‘peers’ in de buurt die jou kunnen helpen als je vragen hebt of worstelt met vakinhoudelijke problemen. Tijdens de vele webinars en andere bijeenkomsten heb je de gelegenheid om met elkaar te sparren of een ervaringsdeskundige te vinden die jou kan ondersteunen.

Explore

Als IT Consultant wil je misschien graag werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Of je wilt juist liever aan de slag bij een organisatie met een grote, aansprekende naam. Wat jouw voorkeur ook is, wij matchen je met de opdrachtgever die het beste bij jouw ambities past.

Als je graag meer wilt weten over de ervaringen van andere Tergos Consultants, kun je hun verhalen lezen zodat je weet wat zij precies doen bij hun opdrachtgevers. Zo krijg jij alvast een idee waar je mogelijk aan de slag kunt.

Experience

Als jij graag ervaring op wilt doen bij een organisatie met de flexibiliteit van een startup maar de ervaring en stabiliteit van een multinational, kom je werken bij Tergos. In onze unieke bedrijfscultuur staan jouw ambities altijd voorop.

Consulting bij Tergos

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs