Connect

Bij Tergos kun je als IT Consultant het beste uit jezelf halen door gebruik te maken van de hechte community. Doordat je onderdeel uitmaakt van het Tergos Team en de bredere IT Infrastructure & Cyber Security community, heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt kennis en ervaring uitwisselen met andere consultants en vakgenoten, en je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om uit te groeien tot een stevige professional.

Banner Default Image

Communities

Ontmoet collega’s en vakgenoten

Als IT Consultant bij Tergos ben je onderdeel van het Tergos Team en de bredere IT Infrastructure & Cyber Security community. Met jouw Tergos collega’s bouw je vaak een hechte band op, want je onderneemt samen allerlei activiteiten en wisselt vaak kennis uit. Maar ook buiten Tergos krijg je de kans om een netwerk op te bouwen. Je kunt op de vele meet-ups, webinars en kennisevents goed op de hoogte blijven van alle voor jou belangrijke trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Carrièrecoach

Bepaal samen jouw groeipad

Binnen Tergos zijn de mogelijkheden onbegrensd. Samen met onze People Development Manager kun je kiezen uit het enorme aanbod van meer dan 10.000 trainingen en opleidingen om ervoor te zorgen dat jij jouw unieke skills en talenten blijft ontwikkelen. Zo blijf jij relevant voor onze toonaangevende opdrachtgevers, maar kun je ook blijven groeien.

Consulting bij Tergos

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs