Jouw People Development Manager

Het vakgebied van IT-professionals is altijd in beweging, en om te groeien, moet je mee blijven bewegen. Wij helpen je daarbij. Onze People Development Manager staat altijd voor je klaar om samen met jou te kijken welke kansen er voor jou zijn om te blijven groeien en ontwikkelen.

Banner Default Image

Persoonlijke begeleiding

Als Consultant bij Tergos krijg je een persoonlijke People Development Manager toegewezen. Samen bepaal je wat voor jou het beste pad is met jouw unieke interesses, vaardigheden en talenten. Zo kunnen jullie een plan maken met welke mensen jij bijvoorbeeld in contact zou moeten komen en wat de beste volgende stap voor je is.

Wegwijzer

Helpt navigeren door het opleidingsaanbod

Jouw People Development Manager heeft een groot netwerk, en kan jou dan ook helpen met de juiste mensen in contact te komen. Het kan fijn zijn om eens te sparren met een vakgenoot als je niet precies weet welke kant jij op wilt, of je nog aan het oriënteren bent.

Tussenpersoon

Koppelt jou aan ervaren vakgenoten

Bij het uitstippelen van zo'n ontwikkelpad kan het fijn zijn om te sparren met een ervaren vakgenoot. Het netwerk van je carrièrecoach is groot en staat volledig tot jouw beschikking. Zo brengt je coach je graag in contact met een Tergos People Development Manager: een ervaren Tergos consultant die erin getraind is andere consultants van loopbaanadvies te voorzien op basis van zijn eigen praktische ervaring.

Consulting bij Tergos

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BENIEUWD WAT TERGOS VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Wij komen graag met je in contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs