Tergos community

Bij Tergos kun je als IT Consultant heel veel halen uit de hechte IT Infrastructure & Cyber Security community. Door contacten te leggen en kennis en ervaringen uit te wisselen met andere consultants en vakgenoten krijg je volop kans om te groeien en te ontwikkelen.

Banner Default Image

Ontmoet collega's en vakgenoten

Bij Tergos krijg je veel persoonlijke aandacht, want wij geloven in jou en in wat jij als professional te bieden hebt. Als onderdeel van het Tergos team komt onze People Development Manager regelmatig even bij je langs op jouw werkplek of nodigen ze je uit om naar kantoor te komen. Tijdens de vele meet-ups, webinars en andere events ontmoet je altijd veel andere collega’s. Onze lijnen zijn dus kort en de deur staat altijd open.

Als IT Consultant bij Tergos ben je ook direct onderdeel van de bredere IT Infrastructure & Cyber Security community. Je wordt uitgenodigd voor relevante interne en externe kennisplatforms en netwerkbijeenkomsten, zodat je je altijd kunt blijven ontwikkelen en goed op de hoogte blijft van alle trends. De contacten die jij opdoet tijdens deze bijeenkomsten kunnen niet alleen jouw carrière verder helpen, maar helpen jou ook aan relevante kennis.

Meer weten?

Neem contact op!

Meet-ups

De meet-ups die wij twee keer per jaar organiseren, houden jou goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met de interessante verhalen van de sprekers die wij uitnodigen leer jij niet alleen elke keer iets bij, maar krijg je ook de kans om een sterk professioneel netwerk op te bouwen.

Webinars

Wil je graag op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen IT Infrastructure & Cyber Security? Dan nodigen wij je uit om onze inspirerende webinars bij te wonen, waar interessante sprekers en experts hun verhaal komen vertellen.

Consulting bij Tergos

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs