Experience

Als jij een IT-er met ambitie bent, is Tergos op zoek naar jou! Wij bieden de flexibiliteit van een startup met de zekerheid en ervaring van een multinational. Als jij wilt weten hoe het is om voor zo’n organisatie te werken, kom dan zelf onze unieke bedrijfscultuur ervaren.

Banner Default Image

Ervaar de Tergos vibe!

Bij Tergos heerst een unieke bedrijfscultuur. Wij zijn onderdeel van Vibe Group en dat betekent dat je er op kunt rekenen dat alles goed is geregeld. Er wordt bijvoorbeeld goed nagedacht over jouw opleiding en ontwikkeling. Maar aan de andere kant zijn we juist heel flexibel en persoonlijk, bij ons geen corporate cultuur. Als dit jou aanspreekt, komen we heel graag met je in contact.

​Hierom kiezen developers voor Tergos

Jij maakt het verschil

Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te groeien zoals jij dat zelf het liefste doet. We dagen je daarbij graag uit om het allerbeste uit jezelf te halen, je kunt bijvoorbeeld allerlei uitdagende rollen vervullen zoals coach, of spreker. Lijkt je dit wel wat? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs