Jouw carrièrepad

Werken bij Tergos betekent niet werken in een baan, maar werken aan een carrière. Wij helpen jou om te vinden wat er precies past bij jouw ambitie en talenten. Zo raak je nooit uitgeleerd, omdat je doet wat je écht leuk vindt.

Banner Default Image

Volop perspectief om te groeien

Groeimogelijkheden zijn enorm belangrijk voor jouw carrière, of je nu net begonnen bent met werken of al een aantal jaar aan de weg aan het timmeren bent. Bij Tergos helpen we je continu om na te denken wat voor jou de volgende stap kan zijn in je carrière. Met een overzichtelijk stappenplan weet je altijd waar je aan toe bent: wil je groeien van Consultant naar Lead Consultant? Of wil je je breder oriënteren en nieuwe expertises verkennen? Of ben je juist op zoek naar verdieping en wil je de allerbeste worden op jouw vakgebied? Zelfs als je letterlijk en figuurlijk jouw grenzen wilt verkennen en een stap naar het buitenland wilt maken, kunnen wij je helpen.

Ook in het soort dienstverband denken we met je mee. Ben je een zekerheidszoeker? Dan is een vaste baan de beste keus voor jou. Of wil je juist meer zelfstandigheid en flexibiliteit? Dan kunnen wij je plaatsen als ZZP-er, zodat jij zelfstadig kunt ondernemen. En of je nu al duidelijk weet wat je wilt of hulp nodig hebt om te bedenken wat goed voor jou is, wij staan voor je klaar.

Naar de top

Als jij behoefte hebt aan duidelijkheid, zit je helemaal goed bij Tergos. Wij hebben helder vastgelegd hoe je van Consultant naar Lead Consultant komt, in 5 overzichtelijke stappen. Zo weet je precies waar je aan moet voldoen om een stapje hoger te komen naar het volgende functieniveau. Zo is het altijd duidelijk hoe jouw carrièrepad verloopt.

Over de grens

Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat je ook eens wilt ervaren hoe het is om in het buitenland te werken. Als jij jouw carrière wilt uitbouwen tot over de grens, zijn er bij Tergos veel mogelijkheden. Wij bieden kansen in Nederland, maar ook in Duitsland of België.

In de breedte

Als onderdeel van Vibe Group heeft Tergos veel te maken met IT’ers in andere richtingen. Zo is het makkelijk voor jou om ook contact te leggen met collega’s in andere IT-vakgebieden zoals Data en Analytics, ERP, CRM en IT Development & Testing.

Consulting bij Tergos

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs