Waar werken Tergos consultants

Werken als IT Consultant betekent dat je inzetbaar bent voor verschillende bedrijven, die allemaal hun eigen uitdagingen en vraagstukken hebben. Lees hier wat je daarbij kunt verwachten.

Banner Default Image
Bekijk meer

External Consultant Network bij Pink Elephant
Damian Destanli

Damian Destanli werkt sinds maart 2022 voor Tergos. Hij is aan de slag gegaan bij Pink Elephant als External Consultant Network, en werkt voor hen aan het herinrichten van de netwerkomgeving van een overgenomen bedrijf.

Blikveld binnen de IT verruimen

Damian werkte voordat hij bij Tergos kwam aan de netwerktinfrastructuur van verschillende hotels. Hoewel hij het daar naar zijn zin had, wilde hij zijn ervaring graag verbreden. Een baan als consultant ligt dan voor de hand. “Je draait dan gemiddeld een jaar of twee mee en gaat door naar de volgende opdrachtgever. Zo krijg je elk aspect van de IT-dienstverlening mee en wordt je beeld van wat er is groter.”

Damian is nog lang niet uitgegroeid in de IT. Sterker nog, hoe meer ervaring hij opdoet, hoe zekerder hij weet dat hij zich nóg verder wil ontwikkelen. “Ik wil zo ver mogelijk doorgroeien. Ik wil eigenlijk elke rol bekleed hebben en dan wellicht CTO worden, of misschien zelfs een grote stap zetten en een eigen IT-bedrijf beginnen.”

Een open en duidelijke benadering

In zijn zoektocht naar ontwikkeling, kwam hij al snel bij Tergos terecht. “Ze waren vriendelijk en open over wat er mogelijk was en wat ze voor mij konden betekenen. Ze waren duidelijk over het loon, de vakantiedagen, auto en het pensioen. Ze wilden echt meedenken met mij en een goed aanbod doen.”

Image 2023 01 30 T13 23 12
Image 2023 01 30 T13 23 12

Betrokkenheid en ondersteuning

Damian vindt het een prettig gevoel dat Tergos altijd met hem meedenkt over opdrachtgevers. Ze helpen zelfs de sollicitaties voor te bereiden als je daar behoefte aan hebt. “Ik heb daarvan geleerd dat er niets mis is met vragen stellen. Tergos denkt met je mee en is bij jou betrokken. Ze zeggen ‘als deze partij niet bij je past, kunnen we altijd op zoek naar een andere partij’.”

De band met Tergos blijft hecht, ook als hij een rol vervult bij een opdrachtgever. “Ik hoor van vrienden die ergens anders werken, dat ze gewoon neergezet worden en nooit meer iets horen. Bij Tergos niet. Daar zeggen ze ‘we houden zo vaak als jij dat wil contact’. In het begin is dat wekelijks. Nu is dat op mijn verzoek één keer per maand. In plaats van een telefoongesprek, plannen we dan een lunch. We praten dan ook over hoe het met mij gaat en wat mij bezighoudt. Dat is echt een partnership.”

Consulting bij Tergos in vier stappen

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

Neem contact op met de consultants van Tergos
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Tergos
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek