Events

Banner Default Image
Terug naar events
24 October 2023 18:00-21:00 Vibe Group, Gustav Mahlerplein 76 in Amsterdam (ITO-toren verdieping 11-noord)Registreer voor Evenement
Zonder Cta Correctie

Customer Due Diligence (CDD) is een belangrijk onderwerp binnen de financiële wereld. Maar wat is nog de waarde van een analist als dossiers volledig automatisch zijn? Op 24 oktober schijnt Radjanne licht op dit onderwerp en vertelt hoe mee te bewegen in het dynamische werkveld.

PROGRAMMA

Meetup gehost door Tergos en en Radjanne Coffie

18.00 - 18.30 - Inloop

18.30 - 20.00 - Update Tergos gevolgd door kennissessie met Radjanne Coffie, inclusief pauzes.

Er is een buffet. We houden rekening met diverse dieetwensen.

20.00 - 21.00 - Borrelen en netwerken, drankjes van ons! 🍾

💬 Deze meetup wordt gepresenteerd in het Nederlands

MELD JE NU AAN

SPREKERSESSIE

‘Een blik op de toekomst van de Financial Crime-industrie’ - door Radjanne Coffie

Integere bedrijfsvoering gaat tegenwoordig hand in hand met CDD. Maar hoe ziet de toekomst van de Financial Crime-industrie eruit? En hoe vergroot je als analist je toegevoegde waarde? Aan de hand van zijn eigen journey en actuele voorbeelden - zoals de oorlog in Oekraïne - vertelt Radjanne hoe dergelijke ontwikkelingen in onze samenleving, naast automatisering, impact hebben op werkzaamheden én de toekomst van het vakgebied.

DIRECT INSCHRIJVEN

DE SPREKER

Radjanne Coffie - Senior CDD analist bij Rabobank

Nadat Radjanne Coffie zijn jongensdroom om profhonkballer te worden door een blessure moest opgeven, richtte hij zijn pijlen op een ‘normale’ baan. Toen hij via een detacheringsklus bij CVV per toeval in aanraking kwam met de financiële sector, was hij direct verkocht. Het duurde dan ook niet lang voordat complexe vraagstukken Coffie's dagelijkse bezigheid vormden. Na het NCTO-team bij ABN AMRO te hebben uitgespeeld, bedient Radjanne tegenwoordig als senior CDD analist binnen de Financial Economic Crime-afdeling de 1% topklanten van de Rabobank.

Aanvullende informatie

OV of auto?

De ITO-toren ligt op 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid, dus de locatie is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, navigeer dan naar een van de openbare parkeergarages in de buurt (betaald parkeren). De ITO-toren heeft namelijk geen eigen parking.

Hoe kom je bij de locatie?

Het adres Gustav Mahlerplein 76 wijst je naar Vibe Group. Als onderdeel van Vibe Group bevindt Tergos zich op dezelfde locatie. Meld je in de ITO-toren bij de receptie voor toegang tot de lift en ga naar verdieping 11-noord. Let op: Tergos staat in het gebouw niet apart vermeld.

Werkdag en event combineren?

Voor Tergos GRC-specialisten is het mogelijk om voorafgaand aan de meetup bij ons op kantoor in Amsterdam te komen werken. Handig, zo kun je na je werk meteen aansluiten bij het event. Reserveer snel jouw plekje door een mailtje te sturen naar Douwe van Wel (dvanwel@tergos.nl). Wees er snel bij want er is een beperkt aantal werkplekken beschikbaar!

Ik wil deelnemen aan deze meetup!

Schrijf je in voor deze meetup via het onderstaande formulier.

Tags
  • Events