Events

Image 2023 08 30 T07 49 50
Terug naar events
05 October 2023 17:00-20:30 Vibe Group, Gustav Mahlerplein 76, Amsterdam (ITO-toren verdieping 11-noord)Registreer voor Evenement
Tekengebied 1 Zonder Cta

Altijd en overal flexibel werken: hybride werken is de nieuwe standaard. Wat is er nodig voor een up-to-date en veilige Modern Workplace? Voor een toekomstbestendige organisatie moet je naar alle aspecten van digitaal samenwerken kijken. Daarom nemen solutions architect Esther Barthel en DevOps Engineer Jordi van Drunen je in deze meetup mee door de hele lifecycle van de moderne werkplek. Van functionele eisen, tooling en een optimale gebruikerservaring, tot security, compliance en governance. Na deze sessie weet jij hoe je een veilige Modern Workplace ontwerpt en beheert.

PROGRAMMA

Meetup gehost door Tergos, Esther Barthel en Jordi van Drunen

17:00 – 20:30 uur - Presentaties en interactieve sessie, inclusief pauzes, drankjes en buffet.

Deze meetup wordt gepresenteerd in het Nederlands

MELD JE NU AAN

SPREKERSESSIES

“De Moderne Werkplek: waar gebruikersgemak en organisatiebeleid elkaar versterken”

Door Esther Barthel en Jordi van Drunen
Tijdens deze sessie geven senior solutions architect Esther Barthel en DevOps Engineer Jordi van Drunen je inzicht in de vele aandachtsgebieden die nodig zijn om een moderne werkplek voor je organisatie te ontwerpen en beheren. Ze bespreken de gebruikerservaring en het organisatiebeleid rondom beveiliging, compliancy en governance. Ook komt de beschikbare tooling voor de inrichting aan bod en het beheer van de moderne werkplek met moderne methoden, zoals Infrastructure-as-Code, Image-as-Code en Desired State Configurations. Deze avond ga je niet alleen luisteren, want in het interactieve deel ga je zelf aan de slag met het scherpstellen van een workflow.

Kortom, in deze inspirerende meetup loop je door de hele lifecycle van de moderne werkplek, met focus op de toepasbaarheid van de verschillende Modern IT-technieken, functionele eisen, wensen van de klant en best practices. We beloven je dat je de avond eindigt met hoofd vol inspiratie, een eerste plan van aanpak onder de arm en een goed gevulde maag.

DIRECT INSCHRIJVEN

DE SPREKERS

Esther Barthel, Senior Solutions Architect Cloud & Modern Workplace

Esther werkt al meer dan 25 jaar in de IT, waar ze haar passie voor het ontwerpen en implementeren van Modern Workplace-oplossingen combineert met haar liefde voor DevOps.

Ze deelt haar passie voor IT met de community al sinds ze tijdens haar studie Informatica de host was van de voorlichtingsdagen voor aankomende studentes. Esther is daarnaast een enthousiaste ambassadeur voor Diversity & Inclusion als één van de oprichters van het CUGC Women in Tech mentorshipprogramma. Ze is ook ambassadeur van de Dutch Women in Tech community. Vol enthousiasme deelt ze haar technische kennis en ervaring over Bicep, YAML pipelines, PowerShell en REST APIs met presentaties op verschillende internationale evenementen.

Naast haar Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Azure award is Esther ook onderscheiden als Citrix Technology Professional (CTP) en Parallels VIPP.

Jordi van Drunen, Senior Platform- & DevOps Engineer

In de afgelopen 15 jaar is Jordi geroeid van stagiair tot een innovatieve Senior Cloud Engineer voor zijn werkgever Veerman ICT. Zijn focus ligt met name op automation, via PowerShell en (Azure) DevOps. Hij werkt dagelijks met de nieuwste technieken en zoekt een specifieke IT-oplossing het liefst uit tot in de puntjes. Zijn technische kennis deelt hij graag met passie en enthousiasme op verschillende evenementen.

Aanvullende informatie

OV of auto?

De ITO-toren ligt op 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid, dus de locatie is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, navigeer dan naar een van de openbare parkeergarages in de buurt (betaald parkeren!). De ITO-toren heeft namelijk geen eigen parking.

Ik wil deelnemen aan deze meetup!

Schrijf je in voor deze meetup via het onderstaande formulier.

Tags
  • Events