W1siziisijiwmtkvmtivmjavmtqvmzqvndevmja0l0vlbibkzwvwzgl2zsbpbibkzsblbnrlcnbyaxnlihnly3vyaxr5igfyy2hpdgvjdhv1ci5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Cloud Security van IT & OT - Een deepdive in de enterprise security architectuur

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Op donderdag 30 januari organiseert de IT Infrastructure & Security Alliance een Meet-up! In het nieuwe jaar voeren we enkele wijzigingen door.

1. Nieuwe locatie

Vanaf 2020 organiseren we onze meetups in de CIRCL, om de hoek van de vorige locatie (naast het pand van ABN Amro). Deze locatie is meer in lijn is met onze eigen visie, doelen en ambities zoals het serieus nemen van duurzaamheid. CIRCL is vrij toegankelijk voor iedereen - omdat iedereen het verschil kan maken. Connectiviteit is de sleutel; het is waar alles van waarde begint. CIRCL is breed denkend, inclusief en toekomstgericht.

2. Nieuw concept

We hebben de agenda een beetje opgeschud: we zullen opeenvolgende presentatie voeren en dus meer tijd reserveren om met elkaar in gesprek te gaan.
Omdat we het onnodig weggooien van voedsel willen voorkomen, zijn we gestopt met het serveren van hamburgers. Eenmaal gestart met de Meetup zullen we het exacte aantal deelnemers doorgeven aan de catering, waarna na afloop van de Meetup voor voedzame en gezonde happen wordt gezorgd. Uiteraard vergezeld met een (koud) drankje. We verzekeren u ervan dat u zonder honger het gebouw verlaat
Wilt u toch een hapje eten van tevoren? Dan kunt u voor een kortingsprijs van €15 inclusief drankje terecht bij CIRCL (normaal €19). U kunt o.a. ook terecht bij o.a. Julia’s, Market 33 of Urban Salad.


Programma:

18:30 Ontvangst
19:00 Spreker: Riccardo Oosterbaan
20:00 Netwerkmoment + borrel

Meld u hier aan!

Over het onderwerp:

Riccardo heeft de ervaring om de security van grote complexe organisaties van het traditionele rekencentrum met standaardsoftware naar de devops cloud te brengen. Hij leert je na te denken over wat cloud leveranciers nu eigenlijk echt zeggen en met verhalen vertellen neemt hij je mee in de gedachtewereld van enterprise security architectuur.

In deze voorstelling gaan we op reis van een eigen sterk beveiligd complex IT/OT landschap naar de onbetrouwbare cloud, waar de security operatie anders loopt en niet meer de technische kennis maar de regievoering de boventoon voert. Handsoff architectuurdenken is nodig naast het oude technische denken om nieuwe dreigingen te omarmen.


Over de spreker:

Riccardo is een zelfstandig werkende Security professional. Veelal in de rol van Product Owner, architect of projectleider. Hij heeft o.a. ervaring als Governing architect cloudsecurity bij PostNL, heeft zich beziggehouden met Identity & Access Governance bij Action, PL GDPR AEGON. Tegenwoordig werkt hij als Senior Security Architect bij Alliander en is hij voorzitter van de Security Architectuur Raad.

Parkeren

CIRCL bevindt zich naast Station Amsterdam Zuid en daarom het gemakkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, zijn er goedkopere parkeeropties in de buurt van de meetup-locatie. In de straten na "De Boelenlaan" (5/10 minuten lopen) kunt u parkeren voor € 1,40 per uur tussen 08:00 - 19:00. Na 19:00 is het gratis. Gebruik anders één van de vele Q-Park-opties.