IT Security & Privacy event banner

IT Security & Privacy Lessons Learned

De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam)

Tijdens deze meetup op woensdag 11 juli leer je alles over hoe grote bedrijven omgaan met Privacy & Security kwesties. Hoe vind en selecteer je de juiste specialisten? Hoe leiden verschillende gedrags-veranderende activiteiten tot een effectief geheel?
Jaap Halfweeg (SVB) en Rence Damming (PON) presenteren praktijkvoorbeelden en hopen je hiermee te inspireren.

MELD JE HIER AAN

Programma

18:30 Deuren open + burgers
19:00 Jaap Halfweeg (SVB)
20:00 Pauze
20:15 Rence Damming (PON)
21:15 Einde + borrel

1.500.000 collega's gezocht! 

Hoe vind en ‘creëer’ je je eigen security en privacy personeel?
Vanwege de toenemende behoefte aan cyberbeveiliging wereldwijd en de toename van privacyregels, hebben de meeste organisaties te kampen met een tekort aan gekwalificeerd en bekwaam personeel voor zowel informatiebeveiliging als privacybeheer.

Deze presentatie beschrijft een gedetailleerde aanpak van hoe de SVB deze uitdaging probeert op te lossen. Het laat je zien hoe Jaap het personeel heeft geïnteresseerd in het onderwerp informatiebeveiliging en privacybeheer. Het geeft een gedetailleerd overzicht van het selectieproces, de inhoud van het trainingsprogramma, de businesscase en hoe hij de diversiteit tegelijkertijd wist te vergroten. Met de presentatie hoopt hij het publiek te inspireren en hen te voorzien van voldoende details die mogelijk in hun eigen situatie kunnen worden gebruikt.

Jaap Halfweeg - Chief Information Security Officer

Jaap is the CISO geweest bij 3 grote internationale bedrijven (KPN, KLM, APMT) voor hij startte bij zijn huidige baan als CISO bij de Sociale Verzekeringsbank. Hij begon zijn carrière als vliegtuigonderhoudstechnicus manager bij de KLM. Bij de SVB is hij verantwoordelijk voor Informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit en Cyber Resilience.

Rence Damming zal de genodigden meenemen in een praktijkvoorbeeld over gedragsverandering als volgende stap na het voeren van een security & privacy awareness campagne en hoe je verschillende gedrag veranderende activiteiten tot een effectief geheel kan maken.

Rence Damming – Chief Information Security & Privacy Officer (PON)

Rence is sinds juli 2016 Chief Information Security & Privacy Officer bij PON. Daarvoor was hij 5 jaar Privacy Officer voor de KPN groep. Rence heeft al ruim 17 jaar ervaring in telecommunicatie en heeft een achtergrond in ICT project management, lawful interception en informatiebeveiliging.

Parking

We are located next to Station Amsterdam South which is easy to reach by public transport. If you come by car there are cheap parking options close to the meetup location. In the streets after “De Boelenlaan” (5/10 minute walk) you can park for €1,40 per hour between 08:00 – 19:00. After 19:00 it’s for free.