W1siziisijiwmtkvmtavmtqvmtuvmduvmduvoti3l29mzmljzs1pdc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Office 365 Lessons Learned voor IT en gebruikers

De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam)

Op dinsdag 22 oktober organiseren wij de volgende Microsoft Meetup.

Tijdens deze Meetup gaan we in op Microsoft Office 365 voor IT en gebruikers.

Programma

18:30 Deuren open + burgers gesponsord door Tergos
19:00 Martijn Ekhardt
20:00 Pauze
20:15 Arash Pourwafa
21:15 Borrel

SIGN UP HERE

Steeds meer bedrijven nemen de stap naar Microsoft Office 365 in hun organisatie. De voordelen lijken voor de hand te liggen: platform en opslag in de cloud, geen eigen servers, geen technisch beheer meer en voortdurende updates van de allernieuwste apps van Microsoft Office 365 leveranciers steunen uw enthousiaste projectteam met ‘adoptie’.

En toch gaat er na enige tijd van alles mis en worden groups, teams en SharePoint Online chaotisch. Veiligheid en archivering lijken niet geheel vanzelfsprekend zonder kennis van zaken en de juiste maatregelen. Ook archivering met Office 365 vraagt om een nieuwe visie en aanpak. Maar Office365 is ook te beschouwen als een platform, gericht op samenwerking en communicatie. Office365 is in ieder geval een clouddienst (een online dienst tegen een abonnementsprijs) waarop verschillende organisaties hun interne infrastructuur zal moeten aanpassen/inrichten.

Tijdens deze presentatie zullen er door Martijn Ekhardt en Arash Pourwafe praktische ervaringen over het gebruik van Office 365 gedeeld worden. Deze kennissessie heeft geen commercieel belang en is voor experts en ZZP’ers bedoeld.

Martijn Ekhardt - Senior Office 365 Consultant

Martijn is sinds 2006 actief met SharePoint en de andere Microsoft oplossingen zoals met Office 365 en het Azure platform. Zijn ervaring ligt zowel op de technische als het infrastructurele vlak. In de afgelopen jaren is de nadruk meer komen te liggen op het functionele vlak van de digital workspace. Met andere woorden: de focus ligt op het business advies en de product owner zijde van de oplossing.

Martijn helpt organisaties in het vormen van een strategie en het realiseren van de moderne werkplek met bewezen Microsoft technologie zoals SharePoint, Office 365 en Teams, zowel in een cloud omgeving of als hybride oplossing. Hierbij is hij voortdurend op zoek naar de nieuwste mogelijkheden en innovaties, om zowel de gebruikers als de organisaties te begeleiden bij deze verandertrajecten.

Arash Pourwafa - Senior Microsoft Consultant

Arash heeft na het afronden van zijn Bachelor “Bedrijfsinformatica” in Groningen en Master “Technische Informatica” in Delft, bij de diverse Enterprise omgevingen gewerkt, waaronder Microsoft.

In 2009 is hij begonnen met zijn eigen onderneming als IT Consultant, gericht op IT services en is de laatste 4 jaar meer gericht op clouddiensten zoalsAzure en Office 365. Arash helpt opdrachtgevers met de passende cloud-oplossingen en\of volledige Migratietrajecten van on-premisse naar Office 365 en Azure. Tevens is hij MCSE gecertificeerd voor Azure en Office 365.

Parkeren
De Nieuwe Poort is te vinden direct naast Station Amsterdam Zuid. Het is daarom erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de straten achter 'de Boelenlaan' (5/10 minuten lopen). Tussen 08:00 - 19:00 kost het €1,40 per uur. Na 19.00 is het gratis.