Next generation networks event banner

SDN – the next generation networks?

De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam)

Tijdens onze volgende Meetup op woensdag 31 oktober nemen we je mee in de wereld van Software Defined Networking.

Software Defined Networking; voor sommigen een vage term voor anderen kristalhelder. Iedereen heeft er wel eens wat over gehoord, maar houdt SDN nu precies in? Na deze meetup weet je het!

Programma

18:30 Deuren open + burgers
19:00 Rick van ‘t Spijker
20:30 Discussie + borrel

Vanuit het minder bekende Intent Based Networking nemen we software defined onder de loep. IBN neemt de business als startpunt in het hoe en waarom rondom Software Based Networking. Wat zijn de drivers voor een organisatie om software defined networking toe te passen; wat betekent dit voor je organisatie; en wat betekent dit voor jouw baan en werkwijze? Daarnaast kijken we naar de lessons learned, het effect op de gehele organisatie, en wat bijvoorbeeld de invloed van SDN op een HR afdeling is.

Daarnaast gaan we ook in op Networking & Machine Learning, Network Automation en Orchestration.

Rick van ’t Spijker

Rick heeft ruim 20 jaar ervaring in het networking vak, van IT Engineering tot IT Architectuur. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur Architectuur zoals Vosko die samen met haar relaties opstelt en uitwerkt, met een grote nadruk op de organisatorische en technische inhoud en op haalbaarheid. Rick behaalde in 2010 zijn Master of Science Mobile and Distributed Computer Networks aan de Leeds Metropolitan University. Rick ziet de IT als een business enabler en dat is te allen tijde zijn uitgangspunt in een case.

Parkeren

De Nieuwe Poort is te vinden direct naast Station Amsterdam Zuid. Het is daarom erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de straten achter 'de Boelenlaan' (5/10 minuten lopen). Tussen 08:00 - 19:00 kost het €1,40 per uur. Na 19.00 is het gratis.