Tergos IT opdrachtgevers

opdrachtgevers

Tergos is dé specialist in de staffing van IT Infrastructure & Security professionals. Wij doen staffing anders en hebben zorgvuldig gebouwd aan een gedetailleerd netwerk van experts. Binnen deze niche is het cruciaal om vooruitstrevend te zijn en dat kan enkel met de juiste IT-professionals in huis.

Tergos biedt opdrachtgevers vier verschillende diensten:

Interim
De interim divisie van Tergos ondersteunt opdrachtgevers adequaat bij het vinden van tijdelijke IT Infrastructure & Security expertise. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd door de jaren heen en vinden maandelijks tientallen IT-professionals voor interim opdrachten.

Detachering
Tergos beschikt binnen haar detacheringstak over een grote poule van IT-professionals die bij ons in dienst zijn. Wij voorzien hiermee snel en hoogwaardig in de behoeften van opdrachtgevers binnen deze niche.

Search & Selection
Het search & selection team van Tergos ontlast in de zoektocht naar permanente IT Infrastructure & Security expertise. Wij helpen u daadkrachtig de juiste professional in dienst te nemen.

Detavast
Wanneer een positie een langere aanlooptijd vereist voor een vast dienstverband aan de orde is, biedt Tergos een maatwerkoplossing. Deze service combineert de flexibiliteit van detachering met de kwaliteit van een permanente expertise.

Hoe onderscheiden wij ons?
​​
IT infrastructure & security recruitment

Onze niche gerichte benadering

Tergos onderscheidt zich van de concurrentie door een driedubbele niche focus toe te passen met de volgende onderdelen:

  1. Niche focus;
  2. Focus op één type dienstverband;
  3. Regio focus.

Dit houdt in dat ons team zich verdeeld onder de bemiddeling in bijvoorbeeld Cyber Security specialisten (niche focus) voor vaste dienstverbanden (één type dienstverband) in de provincie Zuid-Holland (regio focus). Bij Tergos brengen wij de markt helder in kaart met deze driedubbele niche focus. Wij weten hierdoor precies wat er waar en wanneer speelt in de markt.

Het grootste IT-Netwerk

Tergos gaat altijd voor een langetermijnrelatie en dat is te zien aan ons grote netwerk. Door waarde te hechten aan persoonlijk contact, niche gefocust te zijn en kennis te delen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot het grootste netwerk in IT Infrastructure & Security.

Community building

Tergos gelooft in de kracht van kennisdeling. Wij faciliteren regelmatig meetups voor zowel professionals als opdrachtgevers. Ook ons moederbedrijf Altus Staffing, een internationale staffing organisatie, organiseert twee keer per jaar een groot congres. Online content zoals blogs, interviews en het laatste nieuws wordt wekelijks geplaatst op onze mediakanalen.

Intensief persoonlijk contact

Om echt te weten wat er speelt in de markt, staat Tergos dagelijks in contact met opdrachtgevers en professionals. Een dergelijk intensief contact leidt tot snel schakelen en innovatie. Wij gebruiken de meeste geavanceerde tools en investeren fors in de nieuwste technieken. Wij zorgen dat ons netwerk altijd up-to-date is.

Tergos is één van de niche brands van Altus Staffing, een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus brengt verschillende IT-niches bij elkaar om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden.

Form ID:4975