IT detachering voor IT consultants

Detachering

Steeds meer IT-professionals komen in dienst bij Tergos om flexibel te werken en toch vastigheid te hebben. Tergos biedt je graag een carrière binnen onze organisatie.

Als detacheerder stel je samen met ons een ontwikkelplan op, waar wij jou intensief en persoonlijk begeleiden in het bereiken van jouw doelen. Met ons grote netwerk helpen wij je aan projecten die het beste passen bij jouw punt in je carrière en matchen wij je met opdrachtgevers die echt passend zijn. Bij Tergos dagen wij je uit om altijd het beste uit je carrière en jezelf te halen.

Wij zijn een betrokken partner en investeren graag in langdurige relaties. Met een persoonlijk ontwikkelplan kun je interne en externe coaching-sessies en trainingen volgen. Jij bepaalt binnen welk specialisme jij je verder ontwikkelt. Daarnaast bieden wij je een uitstekend primair arbeidsvoorwaardenpakket met goede secundaire voorwaarden zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Ook bieden wij een aantrekkelijke bonusregeling aan onze professionals.

Het delen van kennis en levenslang leren zijn speerpunten van Tergos. Wij doen dit niet alleen zelf maar stimuleren IT-professionals zoals jij, via onze maandelijkse meetups met vooruitstrevende sprekers uit jouw vakgebied. Ook houden wij twee keer per jaar een vakinhoudelijk congres waar je goed kunt netwerken en sparren met andere professionals.

Sluit je aan bij Tergos, jouw IT Infra & Security netwerk.

Bekijk alle detachering vacatures

Bekijk ook onze andere services: