Search & selection IT consultants

Search & Selection

Tergos heeft door een driedubbele niche focus het merendeel van IT Infrastructure & Security vacatures in de portefeuille. In ons team heeft ieder een eigen specialisme binnen de niche waar zij zich op richten. Daarnaast zijn zij regio gefocust. Wij onderscheiden als specialismen o.a. Cloud & DevOps, Cyber Security, Microsoft, Networking, Architecture, Governance, Risk management & Compliance.

Tergos heeft zorgvuldig aan een zeer groot netwerk van opdrachtgevers in Nederland gebouwd. Met deze bedrijven onderhouden wij een intensief contact. Ons team bewerkt de markt regionaal en weet exact wat er waar en wanneer speelt. Wij hebben de afgelopen jaren honderden professionals geholpen aan een passende positie bij opdrachtgevers in diverse sectoren. Tergos werkt met een groot en divers netwerk aan bedrijven: van zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Ons team zit graag persoonlijk met je om tafel om jouw behoeften in kaart te brengen. Zo bespreken wij niet alleen inhoudelijke functiespecificaties en de motivatie daarachter, maar ook persoonlijke zaken zoals werk-privé balans, salariëring en werkuren. Aan de hand van jouw behoefteprofiel introduceren wij je bij passende opdrachtgevers en bereiden wij je voor op sollicitatiegesprekken. We verzorgen uitgebreide feedback en adviseren je bij jouw contractonderhandeling.

Maak gebruik van het grote netwerk van Tergos en ontdek een ware partner in ons gedurende jouw gehele carrière.

Bekijk alle Search & Selection vacatures

Bekijk onze andere services: