Vacatures per dienstverband

Banner Default Image

Hoe wil jij werken?

Tergos biedt IT-infrastructuur en security carrières op vaste, interim- en detacheringsbasis. Onze ambitie is dat jij de carrière kiest die bij je past. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Wij hebben doorlopend IT-vacatures met al deze typen dienstverbanden in portefeuille. Jij zoekt een nieuwe uitdaging, onze opdrachtgevers zoeken een nieuwe professional. Wij vinden voor elke ervaren IT-professional een functie die bij hem of haar past. Het soort dienstverband is daarbij voor ons ondergeschikt.

Tergos beschikt over een ervaren team dat interim professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke professional.

Tergos weet welke vaste vacatures er in de data en analytics markt open staan. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever.

Een steeds groter aantal IT-infrastructuur en security professionals zijn werkzaam bij Tergos zelf. Wij bieden je graag een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten.

Filter hieronder op het type dienstverband van jouw voorkeur en selecteer de vacature die bij je past.

Interim vacatures

Detachering vacatures

Werving en selectie vacatures

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs