DevOps bij Nike

AWS DevOps Engineer bij Nike in Hilversum via een freelance constructie
Bekijk meer

DevOps bij Nike

Peter Slijkhuis werkt als AWS DevOps Engineer bij Nike in Hilversum. Via een freelance constructie heeft hij via Tergos deze opdracht bij het bedrijf kunnen bemachtigen." Mijn vorige opdracht hield op. Zodoende was ik zoekende naar een nieuwe passende opdracht."

De opdracht

Peter heeft zelf Tergos benaderd voor de functie als DevOps Engineer bij het grote sport- en fashion bedrijf. "Ik wilde specifiek bij Nike werken. Ik zag vervolgens dat Tergos onder meer voor Nike bemiddeld. Ik kende al een aantal mensen die bij Nike aan het werken waren. Zodoende ben ik door hun verhalen enthousiast geworden over de projecten waar zij aan mogen werken."

Bij Nike houdt Peter zich bezig met het membership-platform. "Vanuit de gehele organisatie komt er bij ons team data en informatie binnen. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de infrastructuur van het platform. Wij zorgen dat andere teams weer verder kunnen met hun werk. 

Een Azure Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en (automatisch) beheren van de Azure omgeving
devops freelance security Nike Europe

Na de opdracht

De DevOps Engineer had al voor zijn opdracht bij Nike eens contact gehad met Tergos. "Toen werkte ik nog bij KPN en had ik op dat moment geen behoefte aan een andere opdracht. Toen ik Tergos nodig had, heb ik het als een positieve samenwerking ervaren. Er is altijd snelle communicatie en ze zijn eerlijk. Je krijgt van Tergos veel en snel updates over hoe het sollicitatie proces ervoor staat. Dat vind ik erg fijn."

Tijdens zijn opdracht bij Nike hield het contact met de consultants van Tergos ook niet op. "Ik heb nu nog regelmatig contact met Tergos. Eens in de twee weken bellen we even. Ik heb Tergos ook geholpen aan twee kandidaten voor andere opdrachten, zo helpen we elkaar een beetje. We hebben het daarnaast voornamelijk over hoe het gaat op de opdracht en of ik tegen problemen aanloop, die zijn er eigenlijk nooit. 

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze driedubbele niche focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de consultants van Tergos
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Tergos
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek