Cloud & Operations

Een Cloud Engineer analyseert, ontwerpt en ontwikkelt Cloudoplossingen gericht op Amazon Web Services, Google Cloud of Microsoft Azure.
Bekijk meer
Cloud & Operations

Kies voor Cloud & Operations

De laatste jaren vindt er een grote digitale transformatie plaats. Organisaties migreren hun eigen datacenters richting de (Public) Cloud en adopteren de DevOps manier van werken. Het Cloud en DevOps team is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van specialisten met een focus op het gebied van continuous integration & continuous deployment (CI/CD), Infrastructure as Code, container orchestration en adoptie en/of migratie naar de cloud.

Wij zijn altijd op zoek naar IT-professionals met een expertise in cloud & operations. Wij hebben cloud & operations vacatures in heel Nederland. De consultants van Tergos staan klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een cloud & operations functie. Dit zijn profielen waar wij veel naar zoeken.

  • Cloud engineer

  • System engineer

  • Office365 specialist

  • DevOps engineer

  • Automation engineer

  • Cloud architect

  • Solution architect

Focus

​Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Tergos consultants de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar cloud & operations professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises zoeken wij naar IT-professionals:

Neem contact op met de consultants van Tergos
De Cyber Security Specialist is verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

​Neem direct contact op

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs