Security

De Cyber Security Specialist is verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf
Bekijk meer
Security

​Kies voor Security

Nederland digitaliseert en IT wordt grootschalig toegepast in alle aspecten van de samenleving. Cyber security is misschien wel één van de meest innovatieve markten binnen de IT, juist omdat cyber crime zich razendsnel ontwikkelt. Dagelijks zijn er digitale aanvallen en nieuwsartikelen over databases met persoonlijke gegevens die gelekt zijn. Daarom is een doortastende aanpak nodig van overheden, gebruikers en het bedrijfsleven. De kwetsbaarheden die de digitalisering met zich meebrengt moeten geminimaliseerd worden. Experts op het gebied van de digitale veiligheid zijn daarom hard nodig.

Wij zijn altijd op zoek naar IT-professionals met een expertise in security. Wij hebben security vacatures in heel Nederland. De consultants van Tergos staan klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een security functie. Dit zijn profielen waar wij veel naar zoeken.

  • Blue team specialist

  • Red team specialist

  • Security engineer

  • ISO

  • IT audit/Risk specialist

  • Privacy officer

  • Identity & access

  • management specialist

​Focus

​Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Tergos consultants de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar security professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises zoeken wij naar IT-professionals:

Neem contact op met de consultants van Tergos
De Cyber Security Specialist is verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

​Neem direct contact op

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs