Over Tergos IT

OVER Tergos

Tergos is ontstaan met de visie om de staffing van IT Infra & Security professionals anders te doen. Door onze niche strategie en continue drive maken we elke dag het verschil. Inmiddels heeft Tergos het grootste IT Infra & Security netwerk van Nederland. 

De niche waarin wij opereren overstijgt sectoren, IT Infra & Security zie je overal. Kritieke bedrijfsprocessen kunnen alleen draaien op een veilige IT-infrastructuur die voldoet aan een steeds strikter compliance klimaat. Het is essentieel dat wij exact weten wat er waar en wanneer speelt binnen de markt. De juiste IT-professionals op de juiste plek is hier de sleutel.

Tergos is de jongste telg van Vibe group, een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Door verschillende niches samen te voegen voorziet Vibe group haar opdrachtgevers in een totaaloplossing in IT staffing.

IT Infrastructure en security staffing

onze aanpak

Wat doet Tergos voor jou?

Professionals

Tergos helpt met het grootste IT Infra & Security netwerk bij de volgende stap in je carrière. Dit doen wij door jouw behoeften helder vast te stellen en te koppelen aan één van de vier services van Tergos. Benieuwd welke dienst bij jou past?

Opdrachtgevers

Tergos beschikt over het grootste en meest gedetailleerde netwerk aan IT Infra & Security professionals van Nederland. Wij staan dagelijks in contact met de markt en hebben met onze vier staffing services altijd de juiste oplossing

Tergos interim IT recruitment

Events

Tergos is meer dan een groot IT Infra & Security netwerk. Wij zijn een ware community. Om elkaar uit te blijven dagen organiseren wij zeer regelmatig diverse meetups, kennissessies en netwerkevenementen waar professionals en opdrachtgevers samenkomen. Daarnaast organiseert ons moederbedrijf Altus Staffing twee keer per jaar een groot congres waar netwerken centraal staat. Bekijk de event pagina voor meer informatie.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy90zxjnb3mvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d