Onze diensten

Tergos is gespecialiseerd in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance

​Dit is wat wij doen

Binnen IT Infrastructure & Security zijn veel verschillende routes mogelijk. Wij helpen jou graag om de juiste route te vinden die aansluit bij jouw wensen en werkervaring. Wij zetten jouw ambitie om in een carrière. Onze werkwijze verschilt per professional, onze begeleiding is gericht om jou als professional verder te laten groeien, op een manier die bij jou past. Elke contractvorm is daarom anders en kan wel of niet bij jouw wensen passen.

Ben jij op zoek naar een baan in vaste dienst, of werk jij toch liever als freelancer? Door te luisteren naar jouw wensen maken we een advies op maat. Vervolgens begeleiden wij jou naar een volgende stap. Dus hoe werk jij het liefst? In vaste dienst, freelance of wil jij op projectbasis gedetacheerd worden? Lees hier meer.


Kies voor interim

Tergos is gefocust op een markt waarin veel behoefte is aan interim professionals. Onze consultants zijn gespecialiseerd in IT Infrastructure & Security. Door onze uitgebreide kennis van de markt kunnen wij jou als professional vooruit helpen. Hierbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de opdracht, maar ook naar de looptijd, het tarief en het type opdrachtgever dat bij jou past.

Bekijk ons aanbod

​Kies voor detachering (consulting)

Een steeds groter aantal IT-infrastructuur en security professionals kiest voor een carrière bij Tergos. Wij bieden je een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten. Vanuit ons Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers ga je snel aan de slag in Security, Cloud & DevOps, Architecture of Networking.

Bekijk ons aanbod

​Kies voor werving & selectie

Tergos weet welke vacatures er in de IT Infrastructure & Security markt open staan. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever. Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan dienen als basis voor onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. We bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback en adviseren je over salarisonderhandeling.

Bekijk ons aanbod

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs