IT Consulting done differently

Snelle en betrouwbare consulting of detachering door Tergos

Consulting als kwalitatieve en snelle oplossing

Wilt u tijdelijk of projectmatig IT-werkzaamheden laten uitvoeren? Onze professionele IT'ers leveren de oplossing via detachering (consulting). Deze professional is werkzaam voor Tergos en wordt continu gecoacht om zo optimaal voor uw organisatie te kunnen presteren. Al onze professionals hebben gedegen werkervaring opgedaan binnen Security, Cloud & DevOps, Architecture of Networking en zijn direct inzetbaar.

Gedurende de looptijd van de opdracht onderhouden wij nauw contact met u en de professional en zorgen wij ervoor dat hij of zij goed begeleid wordt. De professional blijft bij Tergos in dienst. U profiteert zo van de kwaliteiten, vaardigheden en ervaring van een professional die hoogopgeleid en getraind is, zonder dat u hoeft om te kijken naar persoonlijke begeleiding, ontwikkeling of administratieve taken.

Zo werken wij

Wij bieden de infrastructure & security professionals en governance, risk & compliance experts in ons netwerk de mogelijkheid om bij Tergos in dienst te treden. We bieden ze aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze IT-professionals en privacy experts behoren tot de besten in de markt. Middels onze detacheringsconstructie (consulting) kunt u deze professionals tijdelijk inzetten voor uw organisatie.

Heeft u een IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk te versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs