Carrière bij Tergos

Image 2021 01 04 T08 27 52

Waarom Tergos & Vibe Group

Onze niche is continu in ontwikkeling, daardoor zijn de behoeften van onze opdrachtgevers ook fluïde. Door contact te houden met zowel opdrachtgevers als professionals weten wat een carrière binnen IT Infrastructure & Security inhoudt. En vooral wat ervoor nodig is om hierin succesvol te zijn. Iedere carrière is weer anders, maar onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om op elk moment voor jouw carrière een passend vervolg te bieden.

Wij focussen ons enkel op IT Infrastructure & Security, hierdoor fungeren wij als een gesprekspartner met verstand van zaken. Wanneer jij kiest voor een carrière via Tergos, ben je vanaf jouw eerste werkdag bezig met het doorontwikkelen van jouw kennis en ervaring.

Tergos behoort tot Vibe Group, een van de snelstgroeiende IT-staffing bureau's in Nederland, België en Duitsland. Via Vibe Group hebben wij de beschikking over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT-professionals. Onze Vibers werken samen aan een doel: creating the future of IT Staffing.

Wanneer jij kiest voor een carrière bij Tergos, ben je vanaf dag 1 bezig met het door ontwikkelen van jouw loopbaan. Doordat wij ons richten op verschillende niche markten, ben jij onze man of vrouw in het veld bij de opdrachtgever binnen jouw expertise. Dagelijks ben jij bezig om een verschil te maken.

Wij zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling als professional en willen graag een partnership met je opbouwen voor op de lange termijn. Waar je in het dagelijkse leven bij een opdrachtgever niet naast Tergos collega’s zit, doen wij er wel alles aan om te zorgen dat je altijd de Vibe blijft ervaren. Zo zijn er regelmatig evaluaties, teambuildingsessies met andere Vibers en meetups waar we samen onze kennis over de markt delen.

​​Jouw ambitie

Wij helpen jou graag bij het ontplooien van jouw ambitie. Wellicht wil je jouw kennisniveau naar een hoger niveau brengen of juist werkervaring opdoen in een bepaalde branche. Jouw ambitie is jouw verhaal. Wij schrijven graag mee aan dit verhaal. Jij levert de woorden, wij helpen jou om die vervolgens op papier te zetten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jouw ambitie te vertalen naar een carrière.

​Lees verder


Ons aanbod

Een steeds groter aantal IT Infrastructure & Security professionals is werkzaam bij Tergos. Wij bieden je een carrière binnen onze organisatie, marktleider in de sector. Je wordt intensief en persoonlijk begeleid gedurende je gehele loopbaan. Ons uitgebreide netwerk biedt alle kansen die je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Lees verder


Lifelong learning

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Tergos. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit 'The IT infrastructure & Security network' meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Tergos hechten wij grote waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Autenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights