Carrière bij Tergos

Image 2021 01 04 T08 27 52

Waarom Tergos & Vibe Group

De infra en security markt is continu in ontwikkeling, de behoeften van organisaties bewegen mee. Door contact te houden met zowel werkgevers als IT-professionals weten wat een carrière binnen IT infrastructure of security inhoudt. En vooral wat ervoor nodig is om hierin succesvol te zijn. Ook de privacy wereld volgen wij op de voet. Binnen Tergos staan ons GRC-specialisten iedere dag in contact met governance, risk & compliance experts. Iedere carrière is weer anders, maar onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om op elk moment voor jouw carrière een passend vervolg te bieden. Wij werken samen met professionals met een aantal jaar ervaring tot experts die al hun hele leven in het vakgebied actief zijn.

Tergos behoort tot Vibe Group, één van de snelst groeiende IT staffing & consulting organisaties in Nederland, België en Duitsland. Via Vibe Group hebben wij de beschikking over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT-professionals. Onze Vibers werken samen aan één doel: creating the future of IT Staffing & Consulting. Tergos focust zich op de IT infrastructure & security en governance, risk & compliance niches. Wij zijn een gespreks- en carrièrepartner met verstand van zaken. Wanneer jij kiest voor een carrière bij Tergos zit je goed.

Wij zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling als professional en willen graag een partnership met je opbouwen voor op de lange termijn. Waar je in het dagelijkse leven bij een opdrachtgever niet naast Tergos collega’s zit, doen wij er wel alles aan om te zorgen dat je altijd de Vibe blijft ervaren. Zo zijn er regelmatig evaluaties, teambuildingsessies met andere Vibers en meetups waar we samen onze kennis over de markt delen.

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever brede werkervaring op. Wellicht wil je je ook richten op het verbeteren van soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ambities om te zetten in carrières.

​Lees verder


Ons aanbod

Een steeds groter aantal IT infrastructure & security professionals en governance, risk & compliance fessionals is werkzaam bij Tergos. Wij bieden je een carrière binnen onze organisatie, marktleider in de sector. Je wordt intensief en persoonlijk begeleid gedurende je gehele loopbaan. Ons uitgebreide netwerk biedt alle kansen die je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Lees verder


Lifelong learning

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Tergos. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit 'The IT infrastructure & security network' meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Tergos hechten wij grote waarde aan onze organisatiecultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Autenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights