Voor professionals

Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van jouw carrière. Wij zijn een betrokken partner en zouden je graag adviseren over de mogelijkheden binnen IT Infrastructure & Security. Door ons uitgebreide netwerk, hebben wij op ieder vraagstuk een op maat gemaakte staffing oplossing.

Image 2021 01 04 T07 53 11
Bekijk meer

Kies je eigen route

Tergos kan jou helpen met het zoeken naar banen of opdracht op vaste, interim- of detacheringsbasis. Door vooraf uitgebreid te luisteren naar jouw wensen, zoeken we een perfecte match. We informeren je graag over de verschillende manieren waarop je met ons kunt samenwerken.

 • Kies voor een interim opdracht

  Als interim professional zorgen wij ervoor dat jij impact kunt maken bij toonaangevende organisaties. We kijken samen naar hoe jij zou willen werken. We bespreken het tarief, de looptijd van functies en de verschillende opdrachtgevers uit ons uitgebreide netwerk die bij jou zouden passen.

  LEes meer

  Image 2021 01 04 T07 53 11
 • Kies voor detachering

  Als je kiest voor detachering bij Tergos, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de IT Infrastructure & Security niche. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Image 2021 01 04 T07 53 11
 • Kies voor werving en selectie

  Tergos beschikt over een extensief netwerk van toonaangevende opdrachtgevers, zowel in Nederland als internationaal. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen zoeken we een vaste baan voor je. We staan je bij in aanloop van de sollicitatiegesprekken, maken geen loze beloftes en zijn altijd eerlijk over jouw kansen voor de door jouw gewenste baan.

  Lees meer

  Image 2021 01 04 T07 53 11
WAT WE DOEN

Meer weten van minder

Tergos staat voor de IT Infrastructure & Security van de toekomst. Onze gespecialiseerde consultants weten meer van minder en zijn experts binnen deze niche. Wij vinden dat specialiseren zorgt voor focus. Dat is waarom wij ons exclusief focussen op domeinen binnen IT Infrastructure & Security. Lees hier meer over de vakgebieden waarin wij actief zijn.

WAT PROFESSIONALS ZEGGEN
 • ​Er is altijd snelle communicatie en ze zijn eerlijk. Je krijg van Tergos veel en snel updates over hoe het sollicitatie proces ervoor staat. Dat vind ik erg fijn.
  Peter Slijkhuis

  Peter Slijkhuis

  AWS DevOps Engineer

 • “In totaal heeft bij mij het hele sollicitatiegesprek 36 uur geduurd. Ik had nog niet eens opgezegd bij mijn oude werkgever en toen was alles al rond."
  Mark Benschop

  Mark Benschop

  DevOps Engineer

 • Ik heb veel contact met de collega's van Tergos en de fieldmanager in Amsterdam. Het contact wordt op een gezellige manier warm gehouden.
  Arno Kruse

  Arno Kruse

  Vulnerability Manager

 • “Ik wist direct wat ik van de sollicitatiegesprekken kon verwachten. Er werd altijd snel en eerlijk geschakeld met mij als professional."
  Matthew Frost

  Matthew Frost

  AWS DevOps Engineer

Image 2021 01 06 T08 39 19
Image 2021 01 06 T08 39 19

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Filter
Image 2021 01 04 T07 53 11
Image 2021 01 04 T07 53 11

NEEM CONTACT OP

Geef jouw carriere een boost

Neem vandaag nog contact op en word onderdeel van het grootste BI, MI, data en analytics netwerk. Onze consultants adviseren je graag.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs