Voor professionals

Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van jouw carrière. Wij zijn een betrokken partner en zouden je graag adviseren over de mogelijkheden binnen IT infrastructure & security of governance, risk & compliance. Door ons uitgebreide netwerk, hebben wij op ieder vraagstuk een op maat gemaakte staffing oplossing.

Kies voor IT-detachering via Tergos
Bekijk meer

Kies je eigen route

Tergos heeft banen of opdrachten op vaste, interim- of detacheringsbasis (consulting). Door vooraf uitgebreid te luisteren naar jouw wensen, en niet enkel te kijken naar opleiding en opgedane ervaring, zijn we in staat de perfecte match te maken. We informeren je graag over de verschillende manieren waarop je met ons kunt samenwerken.

 • Kies voor een interim opdracht

  Tergos heeft altijd een passende opdracht voor je. Niet alleen de inhoud van de opdracht moet kloppen, ook het uurtarief en de looptijd zijn belangrijke aspecten. Samen vinden we een opdrachtgever waar jij als interim professional tot je recht komt en je ambities waar kunt maken.

  Lees meer

  Kies voor het grootste netwerk in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance
 • Kies voor detachering (consulting)

  Als je kiest voor detachering (consulting) bij Tergos, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de IT Security, Cloud & Operationsof governance, risk & compliance niches. Je doet ruime en verdiepende ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Kies voor het grootste netwerk in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance
 • Kies voor werving en selectie

  Je wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan zijn de basis voor onze zoektocht naar jouw volgende werkgever. Je wordt inhoudelijk voorbereid op sollicitatiegesprekken, krijgt van ons altijd feedback en je wordt geadviseerd over salarisonderhandelingen. Kortom, met begeleiding en aandacht op weg naar jouw nieuwe werkgever.

  Lees meer

  Kies voor het grootste netwerk in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance
WAT PROFESSIONALS ZEGGEN
 • ​Er is altijd snelle communicatie en ze zijn eerlijk. Je krijg van Tergos veel en snel updates over hoe het sollicitatie proces ervoor staat. Dat vind ik erg fijn.
  Peter Slijkhuis

  Peter Slijkhuis

  AWS DevOps Engineer

 • “In totaal heeft bij mij het hele sollicitatiegesprek 36 uur geduurd. Ik had nog niet eens opgezegd bij mijn oude werkgever en toen was alles al rond."
  Mark Benschop

  Mark Benschop

  DevOps Engineer

 • Ik heb veel contact met de collega's van Tergos en de fieldmanager in Amsterdam. Het contact wordt op een gezellige manier warm gehouden.
  Arno Kruse

  Arno Kruse

  Vulnerability Manager

 • “Ik wist direct wat ik van de sollicitatiegesprekken kon verwachten. Er werd altijd snel en eerlijk geschakeld met mij als professional."
  Matthew Frost

  Matthew Frost

  AWS DevOps Engineer

IT-professionals bij Tergos
Neem contact op met Tergos Amsterdam Zuidas

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Filter
Neem contact op met de consultants van Tergos
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Tergos

NEEM CONTACT OP

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs