Samenwerken

Tergos beschikt over het grootste netwerk van IT Infrastructure & Security professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Kies voor werving & selectie, detachering of interim bij Tergos
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Tergos? Wij vinden de IT-professional die uw organisatie komt versterken. Wij ontzorgen u in de zoektocht naar een passende match. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u snel en kundig kandidaten leveren. U kunt via de volgende drie manieren met onze professionals samenwerken.

Werk samen met het IT-ers netwerk van Tergos
Neem contact op met Tergos
 • Werving & Selectie

  Wij helpen u met de werving & selectie voor een IT-professional in vaste dienst. Wij zoeken altijd naar professionals die perfect aansluiten bij uw doelstellingen en bedrijfscultuur.

 • Detachering

  Door middel van detachering huurt u op tijdelijke basis IT-professionals in die in dienst zijn van Tergos. Zo heeft uw organisatie snel zeer kundige IT-professionals ter beschikking als extra versterking of als vervanging voor eigen personeel, zonder dat u deze zelf hoeft aan te nemen.

 • Interim

  Zoekt u freelance-IT-expertise voor een project? Wij denken graag met u mee. Wij hebben al veel interim oplossingen mogen bieden binnen verschillende IT-niches, voor organisaties van groot tot klein.

WHY US

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een driedubbele niche-focus. Hierdoor weten wij zeker dat wij in uw vakgebied de beste specialisten kennen. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van staffing.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Tergos gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

  LEES MEER >

 • Persoonlijke relaties

  Persoonlijke relaties spelen een grote rol bij Tergos. Wij denken dat de menselijke factor in matching van onschatbare waarde is.

  LEES MEER >

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke consultant: werkt voor één niche en één sub-niche brand en is gespecialiseerd in één van de drie diensten.

  LEES MEER >

Neem contact op met de consultants van Tergos
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Tergos
GET IN TOUCH

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met een van onze IT Infrastructure & Security consultants. Wij vertellen u graag meer over hoe wij werken.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs