Vacature aanmelden

Vacatures in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance

Ik zoek een security of infra professional

De krapte op de IT-arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. In onze niche volgen de ontwikkelingen elkaar op en veel bedrijven hebben een behoefte aan gespecialiseerde IT Infrastructure & Security professionals. Sinds onze oprichting, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van specialisten binnen onze niches. Dankzij de warme relaties die wij met deze IT-professionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw IT-functie te vinden. Of dat nu op vaste, tijdelijke of detacheringsbasis is.

Onze consultants zijn specialisten binnen hun niche, zij kennen de IT Infrastructure & Security-markt en weten welke ontwikkelingen er spelen. Wij zijn dé specialist in staffing & consulting van IT infrastructure & security professionals.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een hoogwaardige gesprekspartner voor u en uw teams en zijn zij in staat om goed in te schatten welke professional het best bij uw uitdaging, project en organisatie past.

Heeft u onmiddellijk een interim of vaste IT professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken? Contacteer ons dan vandaag nog.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statementkan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs