Gedetacheerd bij Philips

Vulnerability Manager bij Philips in Eindhoven
Bekijk meer

Zoeken naar kwetsbaarheden

Arno Kruse is via Tergos gedetacheerd als Vulnerability Manager bij Philips in Eindhoven. "Als we ergens een kwetsbaarheid vinden, vind je vaak veel meer als je dieper zoekt. Het is aan mij en mijn collega om die kwetsbaarheden op te speuren en te verhelpen."

De opdracht

Kruse geeft aan dat iedere werkdag anders is. "We krijgen vaak een rapport over omgevingen die we nog niet kennen, dan gaan wij speuren en zoeken. Soms hebben we meer en soms hebben we minder succes. We moeten creatief zijn, en gebruiken naast onze technische kennis uiteenlopende informatiebronnen."

De limburger werkt sinds 2018 bij Tergos. Hij vindt zijn opdracht bij Philips erg leuk. "Ik werk vanaf de High Tech Campus in Eindhoven. Dat voelt als een universiteitscampus. Het is een erg enerverende en inspirerende werkplek. Je zit daar met een hoop mensen met technische kennis bij elkaar. Er is altijd wel iets interessants waar je even kunt kijken."

Gedetacheerd bij Philips op de High Tech Campus in Eindhoven
Gedetacheerd bij Philips op de High Tech Campus in Eindhoven

Uitdaging

Toen Kruse net via Tergos gedetacheerd was bij Philips zocht het bedrijf nog een medewerker. "Toevallig was mijn directeur van mijn vorige werkgever ook aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Hij is toen mijn directe collega geworden bij Philips." De collega van Kruse werkt ook via Tergos, alleen dan als ZZP'er. "Dat vind ik echt enorm leuk, want we kennen elkaar goed en het werkt op deze manier ook een stuk sneller."

Kruse werd in 2016 voor het eerst benaderd door Tergos, toen was hij niet beschikbaar omdat hij nog bezig was bij een andere werkgever. "Toen vroeg Tergos of ze mij twee jaar later mochten terugbellen en dat hebben ze toen ook precies twee jaar later gedaan." Na dat gesprek is het balletje snel gaan rollen.

Kruse: "In dezelfde week als dat tweede contact werd er een gesprek ingepland en een week later heb ik het contract getekend. Er is geen twee weken overheen gegaan tussen het eerste contact en wanneer ik bij Philips ben begonnen."

Het is voor Kruse de eerste keer dat hij in dienst is via een detacheerder. "Dat is heel anders dan wanneer je bij een bedrijf in dienst bent. Neem als voorbeeld het contact over loopbaanontwikkeling en HR gerelateerde zaken. Als je bij een bedrijf in dienst bent hangt dat er vaak een beetje bij en bij Tergos staat dit echt centraal. Ik ben veel meer op de hoogte van contracten en voortgangsgesprekken."

Werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Neem contact op met de consultants van Tergos
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Tergos
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek