DevOps bij Deloitte

Image 2021 01 22 T09 39 53
Bekijk meer

DevOps bij Deloitte

Martijn de Rhoter werkte via Tergos als freelance senior Azure Engineer voor Deloitte. "Ik ben na het sollicitatiegesprek teruggereden naar huis, en toen kwam direct het telefoontje dat het van beide kanten goed zat

De opdracht

Martijn had als senior Azure Engineer bij Deloitte de taak om de lead time naar beneden te brengen. "De uitdaging zat hem in de opdracht. De tijd tussen een aanvraag van een clouddienst, en de oplevering daarvan, lag op zes weken. Samen met mijn team hebben we dit kunnen terugbrengen naar zes minuten. Dat maakt een enorm verschil binnen de organisatie."

In totaal heeft Martijn een jaar bij de consultancy firma gewerkt. "Helaas is mijn opdracht inmiddels afgelopen." Hij kijkt met een positief gevoel terug op de periode waarin hij intensief contact had met de consultants van Tergos."Ik heb via Tergos ook nog een presentatie mogen geven op een DevOps-dag waar ik mijn kennis kon delen met vakgenoten."

Image 2021 01 22 T09 39 53
Image 2021 01 22 T09 39 53

Na de opdracht

Martijn is tijdens zijn opdracht bij Deloitte direct met veel energie van start gegaan. Hij had het gevoel dat hij goed was voorbereid om de sollicitatiegesprekken in te gaan. "Dat is het voordeel wanneer je benaderd wordt voor een functie en niet zelf gaat solliciteren. Er wordt echt werk van gemaakt om jou zo goed mogelijk te informeren voordat je een gesprek ingaat. 

Werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht. 

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Image 2021 01 22 T09 33 30
Image 2021 01 22 T09 43 05
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek